A fiatalok a nemi erőszak melegágyai - hej de jó kis képzavar! De az analógia mindjárt érthetővé válik, ha egymás mellé tesszük a szilveszteri kölni erőszakos események sajtóvisszahangját és két hírt Magyarországról, az elmúlt hétről... 

Tisztázzuk az elején: a nemi erőszak az egyik legmocskosabb bűncselekmény. Nincs rá mentség. Csakhogy egy másik hasonlóan mocskos dolog egyes népcsoportok megbélyegzése egyes tagjaik magatartása alapján. Tudjuk - és páran még saját maguk emlékeznek rá - mi történt legutóbb, amikor teret engedtünk ennek. Igen, népírtás. A szomorú az, hogy amíg mi, európaiak a Holokausztra gondolunk ekkor, és arra, hogy hiszen az már 70 éve volt, és azóta "kinőttük" ezt a súlyos emberi betegséget, addig valójában ez az elmúlt 70 év világszerte burjánzott a népírtásokban. 

Nem szabad teret engedni neki.

És akkor tessék, térjünk vissza a mostani példához, hogy lássuk a dolog abszurditását. Sokan, azon az alapon, hogy bevándorlók/menekültek szilveszterkor Kölnben és valószínűleg más nagy európai városokban is nőket molesztáltak és erőszakoltak meg, most egy kalap alatt igazolva látják félelmüket ezektől az emberektől. A konklúzió rövid és erős: "na ugye, hogy ezek a bevándorlók mind állatok, ki kell őket söpörni Európából!" Nyilván abból az Európából, ahová kulturálisan nem tudnak/akarnak beilleszkedni ezek a népek. 

Mert milyen is ez a kultúra? Amire oly büszkék vagyunk, és úgy védjük?

Öten itatták le, majd erőszakolták meg a 14 éves lányt
Csoportos nemi erőszak is lehetett volna a buliból

Most akkor mi legyen? Tiltsuk ki Európából ezeket a mocskos tinédzsereket mind, mert mind potenciális erőszaktevő?  

Címkék: erőszak erkölcs terrorizmus népírtás migráns bevándorók

A bejegyzés trackback címe:

https://etikus.blog.hu/api/trackback/id/tr938317714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása